Over Martin

Martin Kelder geeft vorm aan uw communicatie

Mijn naam is Martin Kelder en ik geef vorm aan uw boodschap. van concept en ontwerp tot realisatie. Ik verzorg de vormgeving van allerlei soorten grafische producties. Ik ontwerp de indeling (lay-out), bepaal de typografie, de kleuren en het soort foto of illustratie. Voor het complete plaatje werk ik samen met specialisten op gebied van bijvoorbeeld tekst, illustratie en fotografie.

Als ervaren vormgever weet ik wat vormgeving betekent en moet zijn: functioneel creatief, grafisch verzorgd en technisch perfect. Dat is waar ik echt voor sta. Graag pak ik uw uitdagingen aan op het gebied van visuele communicatie, zoals huisstijlen, brochures, posters, flyers, bewegwijzering, boeken, periodieken en noem maar op.
Met meer dan 30 jaar ervaring ken ik inmiddels wel de klappen van de grafische zweep. En ik weet als geen ander hoe het is om klantgericht te werken, flexibel te zijn, pro-actief samen te werken en loyaal te zijn. Duidelijkheid staat bij mij voorop. In communicatie en in samenwerking. Ideale kenmerken voor een professionele vormgever die niet schrikt van deadlines en spoedklussen.

Zoekt u de ideale freelance partner voor uw bedrijf of instelling, om uw communicatie vorm te geven? Kijk in mijn portfolio of bel direct: +316-10208252. Ik kom graag kennis maken.